tirsdag den 18. november 2008

Planer for dagen imorgen




Så er det imorgen jeg skal til lægen, for at "få svar på" om det er en depression igen, eller om det "bare" er min nuværende elevplads, der gør at jeg har det skidt. For jeg har det jo godt nok, når jeg ikke er der/ikke lige har været der. Jeg har det dårligt med at måtte droppe endnu en uddannelse (nr. 2), men jeg må tænke på mig selv, siger de kloge. Så det har jeg tænkt mig at gøre.


Imorgen efter lægen, vil jeg tage ind på Panum, for at aflevere mit SU skema (nøj! Det var dejligt at udfylde), samt for at snuse lidt rundt på skolen og opfange stemningen. Det er sådan en hyggelig bustur Holte Midtpunkt dertil, så den glæder jeg mig til.


Bagefter skal jeg til Bagsværd og handle, og der tager jeg også bussen til, da det også er en hyggelig tur (ja, jeg kan godt lide at køre i bus, når jeg har god tid). Der skal handles forskellige ting til adventskrans osv.


Når jeg så kommer hjem vil jeg begynde at pakke nogle adventsgaver ind. Måske får jeg endda købt nogle imorgen også. Det må tiden vise.

Let it snow, let it snow, let it snow... YAY!